FIGHTERHJÄLPEN

I samband med Kampsportsgalan 2013 tog skådespelaren Mikael Spreitz initiativet till det som senare skulle komma att bli Fighterhjälpen. Fighterhjälpens vision och det som genomsyrar hela organisationen är viljan att sprida hopp och glädje i det annars ganska hårda samhället. Organisationen bedriver sin verksamhet helt ideellt och oberoende. Det som alla engagerade har gemensamt är drivkraften att vilja göra skillnad och inte minst bidra med glädje till sin omgivning. 

About Fighterhjälpen
The organisation Figtherhjälpen (The Fighteraid) was founded by
Mikael Spreitz with the vision to help those in need and to make a difference within society. It first debuted during the Martial Arts Gala in 2013. It is independent and a non-profit organisation, and with a dedicated crew it has raised over a million swedish kronor and helped spread hope and positivity to an otherwise pretty harsh world.

TILLSAMMANS MOT CANCER
den 9 januari kl.20 på TV 4

Den 9 januari ägde Tillsammans mot cancer-galan rum i Stockholm. Programmet bjöd på en stjärnspäckad kväll med starka berättelser och hopp om framtiden.

Den sändes live på TV 4 och TV 4 Play och Mikael Spreitz deltog som gäst under kvällen.

Vi som arbetar med Fighterhjälpen är så galet tacksamma för alla som stöttar genom att köpa produkterna. Vi har haft allt från hoodies till t-shirts och tygväskor. Vi har skänkt alla intäkter oavkortat till personer och familjer som har det svårt. Den senaste insamlingen har fokuserat på cancersjuka.

Mikael Spreitz tillsammans med legendaren Marco Ruas som vann UFC 7 Tournament och godhjärtade Mike Tomacelli som är huvudtränare på gymet Tomacelli Academy i Santa Ana, Kalifornien.